Izvor: ALO
30.05.2022 u 11:44
0

RAZDVOJENA OD SUPRUGA! Anu Štajdohar napustio muž, a evo i zašto

Ana Štajdohar i Nikola Demonja u skladnom su braku deset godina, i po svemu sudeći, žive bajku.

Ovaj par iza sebe ima prelepo potomstvo, a to su Lav i Nia, što je dalo posebnu čar njihovom odnosu.

Naime, Nikola je napustio porodični dom i zaputio se ka Americi na više meseci zbog turneje sa pevačem Zdravkom Čolićem, a takvi nastupi se oduže i do godinu dana, pa su se mnogi zapitali da li će Nikolin i Anin odnos izdržati taj test.

Demonji porodica veoma fali, pa slobodno vreme koristi kako bi se čuo sa suprugom i decom preko kamere. On je objavio nedavno poruku koju je posvetio supruzi povodom desete godišnjice braka.

 

 

– Pre tačno 10 godina, bili smo na žurci, svadbenoj i sjajno se proveli.​ Moja lepša polovina i ja smo 20.05.2012. samo proslavili ono što smo do tog trenutka godinama već živeli. A ja sam danas u dalekom Torontu, i večeras sviramo koncert, a ovo ostavljam kao uspomenu i podsetnik za neke buduće dane, ali i kao podsetnik da moramo da proslavimo kad se vratim kući – napisao je muzičar u objavi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter