Izvor:
23.11.2016 u 04:50
0

SAZNAJEMO: Progovorio dečko PEVAČICE koja je izvršila SAMOUBISTVO! (foto)

Bivša pevačica grupe "Flejm", Glorija Sangare koja je pronađena u svom stanu u Palm Bič Gardensu na Floridi nakon što je sebi oduzela život uzevši prekomernu dozu lekova, bila je u vezi sa fitnes šampionom Brankom Teodorovićem.

Iako se dosad nije oglašavao povodom Glorijine smrti, Branko je ovaj put progovorio:

– Povodom tragične smrti Glorije Sangare i gomile neistina i bljuvotina, molim vas ostavite Glorijine najbliže, porodicu i prijatelje na miru u ovom najtežem trenutku. Pustite nas da se oprostimo kako dolikuje i kako je Glorija to i zaslužila. Ja ću se javnosti obratiti kada za to dođe vreme i u dogovorovu sa Glorijinom porodicom. Do tada, molim sve, bez bilo kakvih pitanja. Branko Teodorovic – napisao je njen dečko na društvenim mrežama.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter