Izvor: Kurir
17.09.2021 u 09:15
0

Sećanje na Nina Rešića: Nije poklekao duhom, iako je imao jake bolove!

Pokojni pevač Amir Rešić Nino rođen je u Bosanskoj Dubici, a kada je iz islama prešao u pravoslavlje promenio je ime u Nikola. Nino je 2004. godine vratio je svoje prvobitno ime – Amir i prešao u islam.

PROČITAJTE JOŠ:„JEDINO SAM NJIH POVREDILA“: Severina posle 17 godina uputila javno izvinjenje porodici partnera sa jahte!

Prvi album izdao je 1992. godine i vrlo brzo postao velika folk zvezda devedesetih zahvaljujući hitovima kao što su “Usne vrele kao žar”, “Udahni duboko”, “Što stariji sve mi više fali”, “Šta ću mala s tobom”, “Što mi noći nemaju svanuća”, “Donesi divlje mirise”…

Nino je nastavio da snima albume i tokom prošle decenije, a, kako se pisalo, porodični i lični problem doveli su do pada njegove karijere u ovom veku.Nino se ženio čak tri puta. U svakom braku dobio je po jednu ćerku Tamaru, Amelu i Sandru. 

PROČITAJTE JOŠ:POSLEDNJI INTERVJU MINJE SUBOTE: Dobio je veoma značajnu nagradu, a ovako je tada GOVORIO!

Nino je preminuo 2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola, pisali su mediji. Pevač je sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici.Inače, na pevačevom grobu godinama stoji emotivna poruka, pisali su mediji.

PROČITAJTE JOŠ:UDALA SE TOPALKOVA ĆERKA: Helena zablistala u belom, a muža krije od javnosti! (VIDEO)

-Ti najbolji brate, tako ću te zvati, u mom srcu živiš, tu ćeš i ostati. Voleo si život, imao si mladost, bio si naša sreća, bio naša radost, sudbina ti ne dade da dočekaš starost. Od Neše sa porodicom”, piše na pevačevoj večnoj kući, a ovu poruku ostavio je Ninov bliski prijatelj Nermin Ademović koji je uz pevača bio do poslednjeg dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter