Izvor: ALO
05.01.2022 u 16:05
0

SKUPO KOŠTA NJENO ZADOVOLJSTVO! Marija Šerifović kartu za bioskop plaća 500 evra!

Marija ne voli da je prepoznaju, pa iznajmljuje salu da film gleda sama

Nemaju samo svetski poznate zvezde specifične životne navike, želje, prohteve u svakodnevnom ponašanju. Jedna od domaćih zvezda koja rame uz rame može da stane pored ekscentrične Madone, introvertnog Kanje Vesta ili prebogate Paris Hilton je pop pevačica Marija Šerifović, koja je u jednom segmentu svog života sublimira osobine navedenih selebritija.

Pored toga što ima vozača, kućnu pomoćnicu i što ne voli odlazak u šoping, pa kupuje onlajn, evrovizijska pobednica posebno ne voli gužvu, velika društvena okupljanja i nepoznate ljude. Izvor blizak pevačici otkriva  da je Marija okružena veoma malim brojem ljudi, da živi prilično samotnjački i da je ovaj stil života usavršila do te mere, da čak i u bioskop ide sama.

– Marija voli svoj posao, to svi znamo, i nema strah od javnosti, ali jednostavno ne voli da vreme provodi s ljudima koje ne poznaje lično i s kojima se ne druži – počinje izvor razgovor  i dodaje:

– Ona ne voli da se upoznaje s novim ljudima jer je sebe okružila onima koji joj prijaju, a njen odnos prema svetu oko nje bi se mogao opisati rečima da se teško dolazi i još teže ostaje u prvom krugu Marijinih prijatelja

Izvor navodi da sve ovo znaju i ljudi koji se s njom druže, pa je ne zovu na velika okupljanja, a kako pevačica voli kulturna dešavanja, posebno bioskop, ona čak i na filmske projekcije ide sama ili sa nekoliko bliskih ljudi.

– Marija obožava bioskop i neko bi pomislio da zbog toga što ne voli da viđa nepoznate ljude koji je prepoznaju i pilje u nju u bioskop i ne ide. Međutim, kada joj je do projekcije filma na velikom platnu, ona iznajmi celu bioskopsku salu koja košta oko 500 evra i uz slatkiše film gleda sama, eventualno u društvu nekoliko prijatelja – objašnjava izvor.

Iako ova priča na prvi momenat deluje čudno, svoj način odlaska u bioskop potvrdila je i sama Marija u poslednjem vlogu, kada je snimila ritual svog gledanja filma.

– Pošto vi znate da sam ja jedno asocijalno đubre i da ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem, ja kada poželim da gledam film, idem u bioskop sama – rekla je pop pevačica i snimila praznu salu rezervisanu samo za nju.

Ovaj put pevačica ipak nije bila apsolutno sama, već je na ovu intimnu projekciju pozvala i svog bliskog saradnika Marka, bubnjara iz benda, i devojku koja joj peva prateće vokale. Gledali su „Matriks“ jer Marija obožava Kijana Rivsa.

Bolesno pedantna i čista

Pored toga što ne voli nepoznato društvo, Marijinu ličnost krasi još jedna lepa osobina koja u njenom slučaju poprima i čudne karakteristike. Šerifovićeva je bolesno pedantna i obožava čistoću. O tome je i sama pričala u intervjuima i u svojim vlogovima. Hvalila je svoju kućnu pomoćnicu, koja savršeno odgovara njenim zahtevima. Pokazivala je svoje ormane u kojima je sve poređano pod konac, a otvarala je i frižider u kome namirnice ređa po veličini kutije u kojoj se nalaze ili po boji ambalaže.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter