Izvor: KURIR
25.07.2022 u 15:24
0

ŠOKANTNO! Vesna Đogani otkrila kakve se DEVOJKE SVIĐAJU ĐOLETU

– Devojke koje bi Đoletu prišle, znaju po njegovom pogledu da ne rade to. Jer ih on pogledom saseče. Prosto on ne voli takve. On više voli da pogleda neku mladu normalnu ženu koja izgleda jako prijatno i pristOjno, a ništa prenaglašeno, otkrila je pevačica Vesna Đogani.

Pevačica je trenutno na porodičnom odmoru u jednom hotelu u Bečićima koji već preko 10 godina posećuju. Ona je odlučila da ugosti ekipu sa terena i otkrije neke zanimljive detalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Naime, ona se dotakla svog muža Đoleta i njegovog ponašanja na odmoru.

– Svakodnevno trenira. Kada smo kući ja sam ta koja ustaje ranije, mada ovde on ustaje prvi i kreće da trči. istrenira, pozdravi se sa svim komšijama koje sreće ujutru i onda stavi peškire na plažu. Potom mi donese kaficu u sobu – rekla je pevačica.

Ona se osvrnula i na pitanje o tome da li Đoletu prilaze devojke gde je navela da to ne rade zbog njegovog stava da ih odma saseče pogledom.

– Pa nekada davno i jeste. Sada i kada mu neko prilazi baš sam postala flegma na te stvari. Moj Đole ima taj jedan stav gde mu i ne prilazi svako. Te devojke koje bi ga i gledale i prišle znaju po njegovom pogledu da ne rade to. Jer ih on pogledom saseče. Prosto on ne voli takve. On više voli da pogleda neku mladu normalnu ženu koja izgleda jako prijatno i pristajno, a ništa prenaglašeno – rekla je pevačica.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter