Izvor: HAPPBSC
01.04.2024 u 16:30
0

VESNA ĐOGANI ŽESTOKO OPLELA PO MELINI: „Bila je grozna, hvalila se šta radi, htela sam sve da kažem Harisu“

Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od Meline sa kojom ima dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu.

On je za domaće medije rekao da su se već neko vreme udaljavali, ali i da ga je Melina varala, te da se nije pojavila ni na sudu prili8kom razvoda, već je poslala advokata.

Pevačica Vesna Đogani sada se osvrnula na ovu temu i rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njenim neverstvima, te da je čak pomišljala na to da sve kaže Harisu.

„Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam“, rekla je Vesna.

Ona je otkrila i da li smatra da je razlika u godinama, možda, takođe bila problem u odnosu Harisa i Meline.

„Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite, to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme“, istakla je pevačica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter