Izvor: Telegraf
17.02.2024 u 18:04
0

ESTRADNA DRAMA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Bukti rat između Raste i Vesne Đogani, reper optužio pevačicu za preljubu!

-Ne znam šta je tebi tvoj ljubavnik rekao, ali pare videli nismo, a bojim se ni ti- napisao je besni reper

Nakon što je pevačica Vesna Đogani, gostujući u jednom podkastu otkrila detalje o neuspešnoj saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom, reper se oglasio i žestoko joj uzvratio i najavio tužbu.

Rasta je, verovatno izrevoltiran Vesninim rečima, koja je otkrila detalje njihove saradnje, koja nije bila baš uspešna, pa je na pevačicu udario „nisko“.

– Ja sam „nekad“ bio dobar saradnik, a ti samo dobra ljubavnica celi život. Zaboravila si da niste uspeli da izvedete nijednu od tri ponuđene pesme. Naći ću ih da čuju ljudi da ste ipak vi kavez igrači kod kojih je zalutao mikrofon. Ogavno je kako ste kivni na naš uspeh. Žao mi te i tebe i ljubavnika.

pa nije ispunio! (FOTO)

– I da ne znam šta je tebi tvoj ljubavnik rekao, ali pare videli nismo, a bojim se ni ti.Rešite to međusobno, jer ću istog momenta da vas tužim za ove klevete. Bednice – napisao je Rasta.

Vesna je izjavila da su ona i Đole platili Rasti pesmu, ali je nikada nisu objavili.

GLUMICA RODILA DETE U ŠESTOJ DECENIJI, PA POSTALA SAMOHRANA MAJKA: Bolna ispovest Ljiljane Jakšić: „Nisam imala novca za osnovno“

– Jeste, bilo je tu dosta problema. Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema, zato što, mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio, on je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku – rekla je Vesna Đogani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter