Izvor: KURIR
06.07.2022 u 09:52
0

SPASAVALI JE IZ POTOPLJENOG AUTA! Drama JK posle RAZVODA od Duška (VIDEO)

Jelena Karleuša, koja je objavila da se razvela posle 14 godina razvela od Duška Tošića, na isti dan doživela je još jedan peh.

Naime, Karleuša, u vreme nevremena u Beogradu, krenula je sinoć kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve postavila na društvene mreže Instagram.

„Ovo je najgori dan u mom životu“, čuje se u jednom momentu kako govori diva.

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, napisala je Karleuša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter