12°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Youtube printscreen

Izvor: HappyBSC

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

U porodičnom domu šarmantne glumice Marije Petronijević zavladala je ogromna tuga i bol, s obzirom na to da je iznenada izgubila svoju najveću podršku - majku

Putem društvenih mreža želela je da obavesti pratioce, prijatelje i kolege šta se dogodilo, a potom je istakla i kada će biti sahrana. 

Marija Petronijević i njena sestra liče kao jaje jatetu!

- Moja i Sanjina mama, Milijina žena, Dulova sestra, baka, ujna, strina, tetka. Preminula je. U skladu sa tradicijom i običajima, biće sahranjena sutra 06.07.2022. na okalnom groblju. Hvala ti majko za sve - napisala je glumica s ogromnim bolom. 

Podsetimo, lepa dramska umetnica pre nekoliko godina vratila se svom porodičnom domu u selu Visibaba, gde je otpočela privatan biznis, napravila poljoprivredno gazdinstvo, kupila životnje i  zemlju, te je danas sama svoj gazda, a usevi su sve bolji i bolji. Poslednje dane provela je uz majku i najmilije, a posebno joj je drago da je baka mogla da uživa u unuku.

- Poljoprivreda, sušta suprotnost od glume - izuzetno je teško. Nekada se desi da od milion saveta ne znate koji je pravi, a pogrešan put, što znači izgubljena godina. Kako proceniti ko je stručan, a ko nije, jer diploma i zvanje nažalost nužno ne znače i znanje. Izloženost javnoj kritici, pa i pohvali u mom slučaju je velika. Pojedine aktivnosti koje sprovodim učinila sam javnim. Ideja mi je da pustim strim uživo 24 sata, i učinim dostupnim javnosti život jednog poljoprivrednika. Dobra okolnost sa biljkama i životinjama je što sa njima nema laži, i skrivenih namera. Najveći izazov je postići lično zadovoljstvo - rekla je medijima. 

Marijina majka poslednje dane provela je uz najmilije, a posebno joj je drago da je baka mogla da uživa sa unukom. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar