Izvor: KURIR/INFORMER
06.07.2022 u 09:57
0

NE ČEKA NI SEKUNDU! Kaja Ostojić smuvala čuvenog italijanskog VATERPOLISTU

Katarina Kaja Ostojić (38) smuvala je vaterpolistu iz Italije Gonzala Ečenikea (32), kog je upoznala u srpskoj prestonici pre mesec dana, kad je on sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona.

Kaja Ostojić je tada još bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali navodno nije odolela da priđe poznatom vaterpolisti.

– On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka – navodi izvor blizak pevačici.

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

– Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom – dodaje pomenut izvor.

– Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena – zaključuje ovaj izvor.

Kaja je, podsetimo, sinoć, u emisiji Ognjena Amidžića, govorila o raskidu sa Mateom.

– Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam – kazala je Kaja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter