Izvor: in4s
01.10.2020 u 14:50
0

STIGLA JE KAZNA: Jadranka pukla posle pljuvačine Srbije!

Pevačica Jadranka Barjaktarović postala je glavna tema medija u regionu kada je otpevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!” prilikom slavlja povodom „patriotskog skupa“ u Podgorici 6. septembra

Jadranka je time navukla bes javnosti, i ostala je bez tezgi, dobijala je pretnje i na kraju ugasila Instagram nalog.

Sada, prenose mediji u regionu, “gasi” i karijeru?

Barjaktarovićeva navodno planira da otvori butik i da se izdržava prodajom garderobe, jer tezgi nema.

OVO MORATE ZNATI

OVAJDILI SE NA ĐAVOLU Skidanje „crne magije“ naplatili pola miliona evra

POLICIJA U ŠOKU U podrumu pronađen kofer pun para! Traži se vlasnik!

ISPLIVAO KRVAVI SNIMAK UBISTVA MIGRANATA: Opšta krvava makljaža!

DRAMA! Srčani udar tokom trčanja, košarkaš u komi! (VIDEO)

UŽASNA TRAGEDIJA! Preminuo sin poznatog glumca u 19. godini!

“Nije pevala nekoliko meseci, dobila je par tezgi i onda je sve stalo zbog skandala. Imala je dosta zakazanih nastupa po Srbiji, ali su joj sve otkazali. Počela je da moli prijatelje, uticajne menadžere, da joj zakažu koncerte u Bosni i Hercegovini, ali je tamo mnogo vlasnika lokala srpskog porekla i ne žele da čuju za nju,” kaže izvor blizak pevačici.

“Ona sada razvija plan da nešto radi privatno, butik joj je na pameti, to će krenuti kada prestane korona. Pričala je sa nama kako bi volela da radi nešto sa ‘krpicama’, prati modu i tu će valjda imati više sreće. Paralelno će raditi veselja samo po Crnoj Gori, jer njena muzička karijera staje, sve pesme je snimala u Beogradu,” rekao je Jadrankin prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter