Izvor: ALO
12.05.2022 u 15:12
0

STIGLA NA OPELO! Nikolina i roditelji Vidoja Ristovića zagrljeni i slomljeni od bola došli da ga isprate na večni počinak

Na Novo groblje došla je i Vidojeva prva supruga

Prijatelji i porodica okupili su se na Novom groblju kako bi se poslednji put pozdravili sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vidoje je preminuo u 44. godini, a danas će biti sahranjen.Ljudi su već počeli da se okupljaju ispred kapele.

Otac Vidoja Ristovića Miša Grof i njegova majka došli su na sahranu zavijeni u crno, baš kao i Vidojeva udovica Nikolina Pišek. Oni su svi zajedno došli jednim automobilom, a sa njima su bile i Vidojeve ćerke.

Takođe, na Novo groblje došla je i Vidojeva prva supruga.Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60 godina.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter