Izvor: 24SATA.HR
09.05.2022 u 11:28
0

STIGLA U BEOGRAD! Nikolina Pišek nakon smrti supruga odmah krenula iz Zagreba, nema od bola i tuge

Nakon što su je obavestili o tragediji, odmah je krenula put Beograda

Kao bomba odjeknula je vest da je suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada preminuo u 44. godini, a voditeljka je nema od bola i tuge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nikolina je u subotu uveče trebalo da bude na promociji norveškog pisca Džoa Nesboa u Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci u Zagrebu, ali se nije pojavila.

Nakon što su je obavestili o tragediji, odmah je krenula put Beograda.

BIO SAM ROB TOME ZDRAVKOVIĆA! PEVAO SAM TITU OMILJENU PESMU! Zoran Kalezić za HAPPY BSC otvorio DUŠU direktno iz Danilovgrada (VIDEO)

Podsetimo, Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd – Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter