Izvor: ALO
09.04.2022 u 20:17
0

SVE JE UREDILA ZA ĆERKU KRUNU! Ovo je dom Ivane Selakov, o nekim detaljima mnogi sanjaju! (FOTO)

Dom Ivane Selakov moderno je dekorisan i nalazi se u Zemunu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Kada se kaže dom Ivane Selakov prvo što se pomisli je da je reč o kutku u kom preovlađuju muzički detalji, da su police ispunjene nagradama i priznanjima, a da klavir kao omiljeni pevačicin instrument i sredstvo za rad nosi glavnu dekorativnu ulogu.

Upravo sve ovo čini porodični kutak vlasnice brojnih hitova, koja ne krije da je moderno uređenu nekretninu, lociranu s druge strane mosta, poslednjih godina u velikoj meri prilagodila naslednici Kruni.

„NISAM SANJALA I PATILA DA OBUČEM VENČANICU!“: Ivana Selakov za HAPPY BSC o najlepšoj životnoj ulozi, Lukasu i teškom periodu… (FOTO/INTERVJU)

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

Kožna garnitura prvo je što se vidi po ulasku u dom Ivane Selakov, ali i tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra. Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

 

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter