Izvor: KURIR
21.12.2022 u 17:51
0

„SVE O ČEMU SAM MAŠTALA DRŽIM U ZAGRLJAJU!“: Jelena Kostov objavila PRVU fotografiju sa decom i sve raznežila

Pevačica Jelena Kostov, do skoro je strogo čuvala porodicu od očiju javnosti, a vrlo vešto ih je izostavljala i sa privatnih fotografija, koje je sa pratiocima delila na društvenim mrežama.

Međutim, danas je odlučila da napravi izuzetak, te je sa sa svima podelila jedan dirljiv porodični momenat. Naime, pevačica se fotografisala u prazničnom izdanju, a u naručju je pridržavala svoju dečicu. Ova objava je izazvala pregršt lajkova i komentara, a u opisu je napisala dirljive reči:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Jelena Kostov
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Sve o čemu sam maštala je u mom zagrljaju- napisala je Jelena ispod fotografije na Instagramu.

Da uživa u ulozi majke, dokaz je i ova fotka, a mnogi joj se dive jer je retkost danas uspeti marširati na dva fronta. A upravo Jelena je dokaz da se može imati i uspešna karijera, ali i biti i privržena majka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter