Izvor:
17.07.2017 u 16:04
0

TAJNA IZAŠLA U JAVNOST: Ljupka Stević zaljubljena u oženjenog kolegu! (foto)

Ljupka Stević mislila je da njena tajna neće izaći u javnost, ali pevač je rešio da objavi detalje na svom Fejsbuk profilu.

Pevačica je više puta zapratila Slobodana Radanovića na Instagramu, koji ima ženu sa kojom se tajno venčao. Ona je takođe lajkovala njegovu fotografiju.

Sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelio je golišavu fotografiju na kojoj su njegovi mišići na prvom planu. Pitanje je samo da li je ovakvu fotografiju objavio slučajno ili je u potrazi za nekom novom devojkom, s obzirom na to da se njegova bivša Jelisaveta Orašanin nedavno udala za Miloša Teodosića. Jedan od komentara na fotografiji glasi "Sad će žene da lude".

Kurir
Foto: Facebook/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter