Izvor: KURIR
12.10.2022 u 18:42
0

TEA TAIROVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA NA AERODROMU Otkrila šta se dogodilo: Na pitanje voditelja POTPUNO POBESNELA!

Pevačica Tea Tairović gostovala je u emsiji gde nije želela da komentariše poslednje navode o njoj da je bila uhapšena.

Naime, mlada pevačica našla se u žiži skandala kada je isplivala vest da je navodno bila uhapšena u povratku iz Nemačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

– Ja ovde nisam došla da pričam o ružnim, već o lepim stvarima. Izgovoriću samo jednu jedinu stvar, a to je da su navodi netačni, da ja niti sam bila uhapšena, niti sam bila lišena slobode – kaže Tairović

– Navela sam da nisam bila ni prevedena ni uhapšena, ali nije novo da postoje neprijatnosti na aerodromima. Navodi su netačni, a što se tiče novca, neukusno je pričati o tome – priča Tea Tairović, koja je odlučna da ne želi ništa više da komentariše sem onoga što je već napsiala na svom Instagramu, a to je da je bilo neprijatnosti koje svakome može da se desi.

Ona je istakla da nema priče koja je nije zaobišla i da se veoma dobro bori sa svim skandalima koji joj se pripisuju.

Voditelj na veoma fin način je pokušao da pevačici postavi pitanje o intimnim snimcima, što je nju poseno razbesnelo.

– Hiljadu i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, šta vas tera da me pitate to.Vi mene ovim pitanjem ne poštujete – rekla je Tea Trairović.

Tea Tairović se razbesnela zbog pitanja o intimnim snimcima i istakla da na njih neće više nikada odgovarati.

Svađa se nastavila do kraja emsije, kada je pevačica počela da vređa voditelja, jer nije mogla da se suoči sa činjenicama koje je izneo.

– Ako ti imaš problem sa pitanjima, to nije naša stvar, sva pitanja su bila na mestu, to je ono što se pisalo po medijima, a ti si ovde imala sav prostor da kažeš sve šta ti je na srcu, ali si se odlučila da mene napadaš – rekao je voditelj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter