Izvor: KURIR
12.10.2022 u 18:06
0

KARLEUŠA U SAKOU OD 2.000 EVRA, JEDVA UPAKOVALA GRUDI! Stajlingom sve šokirala, a u ustima omiljeni DETALJ Kanjea Vesta

Pevačica Jelena Karleuša svojim stajlinzima sve ostavlja bez daha, te važi za nekog ko diktira modne trendove na našim prostorima.

Ona je sada otišla korak dalje kada je objavila seriju fotografija i video snimak na kojem pozira u crnoj izazovnoj kreaciji koja je otkrivala „mnogo“ zanimljivih detalja na njenom telu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN

Na sebi je ponela sako neobičnog kroja, čija je cena oko 2.000 evra, koji je više otkrivao, no što je prikrivao njene buje atribure i dugu crnu suknju jednostavnog kroja.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste detalj, koji je ponela u ustima, a to je avlaku za zube na kojoj je ispisano ime popualrnog modnog brenda, a koju je kontroverzni reper Kanje Vest nedavno poneo na jednoj reviji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter