Izvor: KURIR
12.12.2022 u 17:06
0

„TO NIJE BIO PRAVI TOMA ZDRAVKOVIĆ!“: Pevač žestoko napljuvao film „Toma“, pa otkrio KO JE ZAPRAVO TREBALO DA GA GLUMI

Pevači Ilma Karahmet i Nemanja Nikolić gostovali su u emisiji gde su se dotakli kinematografijskog remek dela, filma „Toma“.

Veliki hit isto kao i film „Toma“ je pesma „Ponoć“, koju su otpevali Aco Pejović i Suzana Dinić Branković. Glas Silvani Armenulić trebalo je da pozajmi Ilma Karahmet, međutim zbog bolesti to je morala da uradi Suzana.

Pevačica je u svom gostovanju prokomentarisala ovaj događaj i navela da joj je žao, ali da je tako bilo suđeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen!

– Ja zaista pevam sve i pošto je moj otac inače narodnjak, znam da otpevam i neke narodne pesme. Između ostalog ja sam trebala da pevam u filmu Toma, da dajem glas odnosno pevam Silvanine delove. Međutim ja sam se jako razbolela i nisam mogla tu priliku da iskoristim. Žao mi je što sam se tada razbolela, ali bilo je suđeno. Inače je Suzana sve prelepo otpevala i zbog toga mi nije žao – rekla je pevačica.

Pošto je Nemanja Nikolić dobro poznat po tome što voli da peva Tomine pesme, voditelja interesovalo je njegovo mišljenje o filmu posvećenu čuvenom pevaču.

– Dosta naroda zna da ja volim da pevam Tomine pesme, zbog toga sam dobio dosta pitanja zašto nisam. Međutim, meni neko jako blizak je trebao da učestvuje odnosno da glumi i da peva jer je prošao kastinge. Najviše mi je bilo žao zbog njega jer je on to stvarno mogao da donese. Pored toga malo podseća na Tomu i ima glumačkog iskustva u pitanju je Stevan Anđelković – rekao je pevač.

– Mislim da je uspešan film. Ljudi misle da je pesma „Ponoć“, Tomina pesme, međutim ona je nastala tokom stvaranja filma samo što je urađena u tom nekom starom maniru – rekao je pevač.

– Znam Tomin lik i delo izuzetno dobro. Upoznao sam neke ljude koji su se družili sa njim i živeli sa njim. Znam mu brojeve na ruletu, šta je voleo da pije, znam kako je razmišljao i skim je sedeo u društvu. Jedan dobar deo boravka u Americi sam proveo sa njegovim prijateljima gde sam ih molio da mi pričaju o njemu – rekao je pevač i dodao:

– Jedan Tomin dan je bio film za sebe i to nije sve moglo da stane u ovaj film. Jedan broj njegovih starijih kolega su isto kao ja očekivali da predstave Tomu kao Tomu. Film je gledljiv i on je napravljen, ali on se zove Toma. Toma Zdravković je bio nešto sasvim drugačije.

– Kada sam slavio punoletstvo glavni poklon na mom rođendanu bila je knjiga „Autobigrafija Tome Zdravkovića“. Onda ja nisam mogao da zaspim dok nisam pročitao tu knjigu u dahu. Film kao film je dobar, mislim da je malo više mogla da se pokaže ta njegova emotivna strana u filmu – rekao je pevač.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter