Izvor: KURIR
20.10.2022 u 17:00
0

TROŠI ĐANIJEV BAKŠIŠ U TRŽNOM CENTRU! Za ove čizme Trajkovićeva ISKEŠIRALA 160 EVRA, a od folkera ni traga ni glasa!

Slađana Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, odlučila je da počasti sebe novim zimskim čizmama.

Dok Đani vredno radi i nastupa širom zemlje i dijaspore, Slađa ne časi časa, pa svaki slobodan trenutak bez muža koristi da skokne do nekog tržnog centra kako bi sebe počastila nekom novom krpicom ili aksesoarom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRINCEZO MOJA JEDINA, LEPO MI PAJKI, PA ĆU DA TE ČUVAM U SNU!“: 15 godina od smrti TOŠETA PROESKOG (SEĆANJE)

Tako je Slađa odlučila da se na vreme opremi za zimu, pa je kupila roze čizmice jednog poznatog svetskog brenda za koje je iskeširala tričavih 160 evra.

Naš fotograf zabeležio je trenutak kada je Slađa probala, a zatim i kupila zimsku obuću. Folkerova žena, koja je očigledno u kući zadužena za finansije, nije se mnogo dvoumila, pa se odmah latila kartice, platila i odmah se uputila dalje u šetnju. Ona se za popodnevni šoping odlučila za trenerku u svetloplavoj boji, dok je na nogama imala mokasine u istoj boji.

Ne sumnjamo da će se i Đaniju dopasti Slađin odabir obuće jer su u pitanju čizme od prave ovčje kože, u kojima Trajkovićevoj sigurno neće biti hladno tokom nastupajućih jesenjih i zimskih dana.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter