Izvor:
03.06.2017 u 23:10
0

UDALA SE ZA POLITIČARA I NESTALA: Evo kako sada izgleda slavna srpska glumica!(FOTO)

Tokom osamdesetih, pa sve do početka devedesetih, gotovo da nije bilo filma u kojem nije glumila Tatjana Tanja Pujin. Vrlo seksepilna i talentovana, nizala je solidne uloge. Zapaženu ulogu ostvarila je u filmu "Sulude godine" gde je glumila medicinsku sestru. Pričalo se da su muškarci tadašnje Jugoslavije ludeli za njom, ali da je njeno srce skrovište pronašlo u Italijanu.

Kada je počeo rat na Balkanu, ona se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Možda je prestala da glumi, ali joj život nije bio dosadan .Nakon nekoliko godina razvodi se od njega, vraća u Srbiju, da bi 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Tatjana Tanja Pujin

Foto: Youtube printscreen

Glumila je i u "Oktoberfestu", "Hajde da se volimo", "Špijun na štiklama", "Tako se kalio čelik", a mnogima je ostala u sećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu". Tatjana je nedavno gostovala na RTS-u i rekla da trenutno radi na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar saradnik.

Izvor:Srbija danas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter