Izvor:
11.06.2019 u 12:05
0

USKLADILA POSLOVNE OBAVEZE I PORODIČNI ŽIVOT: Aleksandra Prijović: Sve se može kad se hoće!

Mlada pevačica Aleksandra Prijović, samo tri meseca nakon porođaja, objavila je pesmu “Neponovljivo” i vratila se na velika vrata na muzičku scenu. Numera je naišla na odličan prijem kod publike, za nedelju dana imala je skoro 2,3 miliona pregleda na “Jutjubu”. Aleksandra i Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, venčali su se polovinom prošle godine, a u martu ove dobili su Aleksandra. Pevačica se brzo vratila poslovnim obavezama, a sada najavljuje da će uskoro obradovati publiku još jednom numerom, baladom “Bogata sirotinja”, a do kraja godine i novim albumom. Aleksandra ističe da uživa u roditeljstvu i da će trenutak kada je prvi put u ruke uzela svoju bebu pamtiti večno.

Odlično se snalazim, lakše je nego što sam mislila da će biti. Sve se u mom životu promenilo otkad sam dobila dete, pa sam se i ja promenila, prioriteti su mi drugačiji, na stvari gledam pozitivnije, ništa više ne može da me iznervira u tolikoj meri kao ranije, a i Filip i ja smo postali odgovorniji i zreliji – kaže Prijovićeva.

Tradicionalno, bake i deke su tu da pomognu kad god zatreba, ali Aleksandra ističe da se ona i Filip trude da sami što više vode računa o sinu.

Pomažu i bake i deke kada dođu, svi su tu da pomognu i naše majke i Brena šta god da nam je potrebno. Stalno ih zovemo jer volimo da su s nama, a ne samo kada nam treba pomoć. Trudimo se da što više vremena provodimo sa sinom, ja nisam od onih majki kojoj je potrebna neka velika pomoć. Ako negde moram da izađem na dva-tri sata, odem, ali brzo dotrčim kući, jer nekako znam da će ovaj period brzo proći, da će on brzo da poraste i zato se trudim da što više iskoristim sada da budem sa njim – ističe pevačica.

Medijske spekulacije da je Filip imao ljubavnu aferu tokom njene trudnoće odbacuje i ističe da nikada nije posumnjala da ju je prevario.

Nisam posumnjala jer smo on i ja po ceo dan zajedno, jedino ako se iskrao noću dok sam spavala, u teoriji je samo tada mogao da me prevari – naglašava Aleksandra.

Ona se sa svekrom Bobom i Brenom odlično slaže, a sa folk zvezdom se često konsultuje kada je u pitanju muzika i, kako ističe, uvek uradi onako kako je ona posavetuje.

Mlada pevačica se brzo vratila u fizičku formu, a to je, kaže, uspela vodeći računa o ishrani.

Ugojila sam se dosta zato što sam uživala u trudnoći i nisam se opterećivala time, međutim, znala sam da me čeka ovaj period vraćanja linije jer to i moj posao zahteva. Inače sam takva, čim se ugojim tri-četiri kilograma gledam odmah da ih se rešim i kada sam se porodila krenula sam sa ishranom koja je bila dobra i za dojenje i za mene da smršam – objašnjava Aleksandra.

Prijovićeva kaže da je zadovoljna jer uspeva da uskladi i porodični život i karijeru i ističe da se “sve može kad se hoće, potrebna je samo dobra organizacija”.

Aleksandra ističe da joj je suprug velika podrška i da sve obaveze dele ravnopravno.

Filip mi mnogo pomaže, sve što je potrebno radimo zajedno, smenjujemo se, trudimo se da što više vremena provedemo sa detetom. Sada delimo obaveze, a prvih desetak dana on je ustajao noću, preslavčio bebu i o svemu vodio računa zbog mog carskog reza, mada nisam imala nikakve bolove, ali Filip nije želeo da ja bilo šta radim – kaže pevačica.

Izvor: Novosti
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter