Izvor:
11.06.2019 u 12:11
0

DOLIJAO: Skandal zbog novog Severininog PORNIĆA! (FOTO)

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela dečka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspeo da pribavi set pevačicinih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina Kojić nije imala mira dok nije saznala ko joj je hakovao telefon iz kojeg su ukradene njene porno-fotografije koje su zimus završile na svim naslovnim stranama.

Ime i prezime dečka koji je uspeo da mazne škakljivi sadržaj saopštila joj je policija, koja ga je nedavno uhapsila zbog osnovane sumnje da se bavi visokotehnološkim kriminalom. On se, prilikom hapšenja, branio ćutanjem.

Osveta

To je za medije potvrdio Kojićkin PR kada su se pojavile škakljive fotografije.

– Ovde je reč o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine, koja traje već duže vreme i u kojoj se ne biraju sredstva – izjavio je tada njen menadžer.

Inače, kako saznaju beogradski mediji, mladić koji je Kebinoj snajki hakovao telefon, stručnjak je za računarske mreže.

– Severinina prijateljica mi je rekla da je slučaj prijavila policiji čim su se slike pojavile na portalima, a nedavno je i uhapšen jedan dečko zbog toga. Ne znam kako će se odvijati ovaj sluča – kaže izvor blizak Kebinoj snajki.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter