Izvor: KURIR
20.07.2022 u 12:04
0

VELIKA TUGA! OVAKO JE PORODICA DOBILA VEST O SMRTI BOJANE ŠARAC

Manekenka Bojana Šarac (28) sahranjena je u ponedeljak u Sremskim Karlovcima. Ona je oduzela sebi život i to, kako sumnja njena porodica, iz nehata.

Njeni najbliži veruju da je ona želela da zaplaši dečka, s kojim je bila u dužoj vezi, i slučajno sebi oduzela život. Prema rečima izvora bliskog njenoj familiji, već neko vreme mu je pretila da će da napravi haos.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Zbog situacije koja je specifična u slučaju smrti Bojane Šarac, urađena je i autopsija.

– Policija je tog dana došla kod njene bake i tražila Bojaninu majku. Nadležni organi nisu joj odmah saopštili tragičnu vest, već su sačekali da pronađu nekog od roditelja. Baka ih je uputila gde da pronađu njenu ćerku i onda su joj saopštili šta se dogodilo. Žena je počela da vrišti od bola i odmah je došla medicinska pomoć. Policija joj je i rekla da je neophodno da se uradi autopsija, koja je pokazala da je telo bilo potpuno čisto i da nema tragova u organizmu alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter