Izvor: KURIR/VEČERNJI.HR
22.08.2022 u 08:23
0

„VIŠE ME BOLELO KAD SAM UGRADILA SILIKONE OD CARSKOG REZA!“: Ela Dvornik otvoreno o operaciji grudi, priznala i od čega je ZAVISNA

Blogerka i ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela, majka je dve devojčice i spoznala je bolove carskog reza, ali kaže da to nije ništa naspram onoga što je osetila kada je išla na operaciju grudi.

Ela je u jednom intervjuu nedavno govorila o tome da li se pokajala što je ugradila silikone, a onda tu operaciju uporedila sa carskim rezom:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Iskreno, bilo mi je bolnije nego carski rez. Nakon carskog reza mogla sam odmah ustati, nakon operacije grudi nisam ništa mogla. Ali, dobro, pretrpi čovek sve kad nešto želi. Nije mi žao, sve je super ispalo i jako sam zadovoljna – navela je Ela.

Osim ovoga, blogerka je progovorila i o svojoj zavisnosti od društvenih mreža i priznala da je nervozna kada nije u mogućnosti da bude „online“:

– To je baš problem današnje generacije, a još je teže kada od njih živiš jer ni da hoćeš, ne možeš se mrdnuti, tako da je za mene to jedan začarani krug, ali pokušavam iz tog izvući uvek najbolje što mogu. Zabava je prešla u biznis svakako, ali je još uvek zabavno, a to je najbitnije – rekla je Ela.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter