Izvor: ALO.rs
26.07.2021 u 15:13
0

VOJAŽ UČINIO HEROJSKI POTEZ: Spasio devojku da ne skoči sa Brankovog mosta!

Nemili događaj se dogodio juče u večernjim satima, kada je Vojaž slučajno spazio devojku na Brankovom mostu.

Mihajlo Veruović Vojaž juče je spasio devojku da ne skoči s mosta, a sada se oglasio i otkrio detalje nemilog događaja.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

– Ne smatram da je to što sam uradio herojstvo niti junaštvo, već ljudski potez osobe koja je bila u mogućnosti da nekome pomogne. Otac mi je rekao da sam blagosloven što sam bio u poziciji da nekome spasim život, i zaista jesam. Kroz život me vodi vera u boga i smatram da je upravo on zaslužan zbog toga što sam se u pravo vreme našao na pravom mestu i sprečio da jedna porodica bude zavijena u crno – ispričao je Vojaž za medije  i dodao:

– Devojka koja je pomišljala na najgore bila je svesna, nije bila ni pod dejstvom alkohola ni pod dejstvom narkotika. Samo, bila je jako tužna i uplakana. Nikada pre nisam video tu količinu tuge na nečijem licu – prisetio se mladi muzičar neplaniranog susreta sa devojkom koju je sprečio da skoči sa Brankovog mosta, juče uveče.

Podsetimo, incident se dogodio juče u večernjim satima, kada je Vojaž slučajno spazio devojku na Brankovom mostu. Naime, on je video devojku dok je vozio biciklu kako pokušava da skoči, pa je stao i sa njom popričao i ubedio je da to ne uradi. Devojku su prevukli preko ograde, a kasnije je došla i Hitna pomoć.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter