Izvor:
25.07.2017 u 15:50
0

ZORANNAH NA METI NASILNIKA: Blogerka preživela pravu dramu! (foto)

Najpopularnija srpska blogerka Zorannah, doživela je slučaj koji niko ne bi poželeo.

Naime, neko je zloupotrebio blogerkin Fejbuk profil, te je izvesnog V. N. i u njeno ime ga pozivao na seks.

Zorana i njen verenik su preživeli pravu dramu kada je u nedelju ujutru nepoznat momak pokušao da provali u njihov stan. Fudbaler je odmah reagovao tako što je pozvao MUP.

– Radi se o momku V. N. (27), koji je u šest ujutru došao ispred zgrade na Dedinju. Pošto ona i Danijel nisu nikoga očekivali, najpre nisu hteli da odgovore na zvono, ali on je bio uporan. Momak je tražio Zoranu, rekao je da ga je ona pozvala u stan i dala mu adresu. Danijel je nekoliko puta rekao mladiću da se udalji od zgrade i da ih više ne uznemirava, ali on nije odustajao, pa je fudbaler pozvao policiju, koja je brzo došla. Međutim, nezvani gost je počeo da pruža otpor, pa su morali da pozovu pojačanje i sproveli su ga u stanicu – priča naš izvor.

Jedne od mnogobrojnih prepiski između V. N. i osobe koja se predstavljala kao Zorana Jovanović u kojoj se blogerka navodno žali na dečka Danijela, izgledao ovako: .

– Kaže Danijel da sam ja premazana, da se znam pretvarati i ući pod kožu – napisala je lažna Zorannah, a mladić joj je odgovorio:

– Danijel ti rekao to? Ha-ha-ha! U pravu je.

Happytv.rs/Kurir
Foto: instagram/zorannah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter