Izvor: KURIR
22.09.2023 u 18:01
0

ŽIVI KAO PODSTANAR: Rada otkrila zašto nema ni jednu nekretninu u prestonici na svoje ime!

Radmila Manojlović još od takmičenja u „Zvezdama Granda“ važi za jednu od uspešnijih, ali i plaćenijih pevačica na estradi.

S obzirom da skoro svakog dana nastupa u zemlji, ali i regionu, nema sumnje da Rada zarađuje mnogo, te se mnogi čude što i dalje ne poseduje nekretninu u prestonici, već stan u koje živi iznajmljuje.

Iako može da živi na visokoj nozi i da se baškari, Radmila je veoma skromna i novac štedi, a otkrila je i zbog čega i dalje živi kao podstanar.

ANABELINA VELIKA TRAGEDIJA: Otišao je da sredi papire i POGINUO

Stan u Beogradu mi nije prioritet, zaista mi ne treba. Iznajmljujem ga, a imam stan u Požarevcu i svoju kuću u Četerežu. Ti kad imaš svoje, ti si gazda tog imanja, vlasnik. Zato se to zove imovina, to znači da imaš. Ja imam gde i nije mi bio prioritet da rešim to pitanje – istakla je pevačica.

– Naravno da je suludo da bacam tolike pare na kiriju, neću da pričam o kirijama, to je bolna tema, ali nekako nije mi to bio prioritet – istakla je Manojlovićeva.

Rada živi u iznajmljenom stanu na Vračaru, sa rođenom sestrom Marijom, koja je sprema i šminka za nastupe, ali ih i ugovara otkad više ne sarađuje sa menadžerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter