Izvor: KURIR/ALO
13.05.2023 u 10:23
0

ZRELA ZA EVROVIZIJU! Fanovi Manojlovićevu uporedili sa ovom PREDSTAVNICOM, pevačica oduševljena!

Rada Manojlović oduvek je privlačila pažnju, kako svojim glasom tako i stasom, a brojni komplimetni malo-malo pa se nižu, hvaleći njen sjajan izgled.

 

Iščekujući pravi trenutak da i zvanično objavi novu pesmu „Maloletna“ folkerka prati dešavanja u svetu, a tako je pomno pratila Evroviziju, i njeno drugo polufinale, uputivši emotivne reči predstavnicima Slovenije koji su se plasirali u završnicu takmičenja.

Energičan nastup poljske pevačice Blanke i njene pesme „Solo“ izazvao je veliku pažnju gledalaca širom starog kontinenta, ali su mnogi osudili njenu koreografiju tokom koje je neprimetno bacila deo odeće.

Radi se po svemu sudeći dopao nastup Poljske u drugom polufinalu Evrovizije, a dopalo joj se i poređenje sa zgodnom koleginicom. Prethodnu su je istina upoređivali i sa daleko poznatijom Šakirom, ali ne zbog pesme već zbog gesta kojim je najavila novu pesmu.

„Preplakaću, nego šta ću i litar krvi daću. Ne zavoliš baš svakog kao Boga. Otela ga, baš je spretna. Možda je i maloletna“, otkrila je pevačica nedavno deo stihovanove pesme, a mnogi su povezali da je pesma autobiografska, i da sadrži elemente navodno neverstva njenog bivšeg emotivnog partnera Harisa Berkovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter