Izvor:
24.05.2017 u 13:10
0

ALBERT NAĐ NAPAO I DRUGU ŽENU?! Mirna Nađ ga prijavila policiji!

Mirna Nađ, supruga Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca, prijavila je novobeogradskoj policiji da je Nađ nasrnuo na nju u njenom stanu na Novom Beogradu i da ga se zbog toga plaši!

Kako nezvanično saznajemo, Albert je navodno pobesneo jer je mislio da ga Mirna, sa kojom se inače razvodi, vara, pa je preksinoć zbog toga došao kod nje da se rasprave.

– Vidno iznerviran, upao je kod Mirne, vikao i svađao se. Svašta je u besu izgovorio, a navodno je i nasrtao na nju. Najpre ju je samo verbalno napadao, a kada je pokušala da pozove policiju, uhvatio ju je za ruku – kaže izvor Kurira i dodaje da je Mirna odlučila da pozove policiju i od njih zatraži zaštitu.

– Policajci su odmah reagovali po prijavi. Albert Nađ je pozvan u prostorije novobeogradske policijske stanice kako bi dao iskaz. Uredno se odazvao pozivu i inspektorima ispričao svoju verziju događaja – kažem izvor i naglašava da je o svemu obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Prema njegovim rečima, bivši fudbaler je rekao da suprugu nikad nije tukao.

– Nađ je ispričao da je došao u Mirnin stan, ali da je nije fizički napadao. Rekao je da su se samo verbalno sukobili i da je ona tokom prepirke pretila da će zvati policiju. Navodno je i posegla za telefonom kako bi okrenula broj 192, a Nađ ju je tada uhvatio za ruku u nameri da spreči taj poziv.

Sa druge strane, Mirna je u svom iskazu rekla da se plaši svog supruga, ali je potvrdila da joj nikad nije pretio ili je fizički napadao. Ona je za Kurir izjavila:

– Dobro sam, nemam komentar.

Inače, u oktobru 2016. objavljeno je da se Albert i Mirna Nađ razvode.

– Ne mogu više da izdržimk pritisak njegove bivše žene – izjavila je tada Mirna, dok je Nađ rekao da je on zatražio razvod kako bi zaštitio ćerku od problema sa prvom ženom Jeleno, koja ga je optuživala za psihičko i fizičko maltretiranje i neplaćanje alimentacije.

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter