Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
02.07.2022 u 15:57
0

BILJANA ZAZIDALA MUŽA, A ONDA SE SLUŽILA GROTESKNIM LAŽIMA: „Oprala sam kartice, ne mogu da dignem novac koji Ivan šalje!“

Biljana Stojanović koja je supruga Ivana ubila, pa zabetonirala u kući i živela sa njegovim telom tri godine, pre samoubistva isplela je neverovatnu mrežu laži kako bi prikrila da njen suprug nije među živima.

NEUMOLJIVA SCENA NA ŠUMARIČKOM JEZERU: Muškarac pijan zbog opklade uleteo u vodu, pa se UTOPIO, detalji stravični!

Filmski zločin u Leskovcu otkriven je posle Biljanine sahrane, kada su njena deca pronašla očev pasoš u kući i o tome obavestila strica, inače pripadnika MUP. Nesrećni čovek došao je u kuću i u pomoćnoj prostoriji pronašao zazidano telo, a kada je sklopio kockice i shvatio da se sa Ivanom niko osim Biljane nije čuo pune tri godine, posumnjao je da je reč o lešu njegovog brata.

– Biljana je sve vreme uveravala ljude da se čuje sa Ivanom, ali da on iz različitih razloga ne može da dođe u Leskovac. Na kraju se poverila jednoj koleginici da se zapravo rastala od muža, ali da ne sme deci to da prizna jer bi se mnogo nasikirali – priča koleginica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako kaže, niko nije sumnjao da je Ivan zapravo sve vreme mrtav, jer je Biljana uvek imala izgovor za sve.

– Ona je, na primer, često pozajmljivala novac. Kolegama je pričala da joj muž šalje novac, ali da su pare zamrznute u banci. Kasnije smo saznali da je svojim rođacima rekla da su joj se bankovne kartice oprale u veš mašini, pa da zato ne može da diže novac – dodaje koleginica:

– Uvek je imala spremnu priču, čak mi je rekla i da je ćerka zvala oca i tražila da joj kupi stan, ali da od toga nema ništa. Sa druge strane, svojim rođacima je govorila da čak planiraju da ruše neke objekte po imanju i zidaju nove.

Telo koje je pronađeno zazidano nalazi se na obdukciji, a očekuju se i toksikološke analize. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter