Izvor: tanjug
22.12.2021 u 22:36
0

Bivša pomoćnica direktora Uprave carina braniće se sa slobode

U Tužilaštvu za organizovani kriminal večeras je saslušana bivša pomoćnica direktora Uprave carina za sektor finansijske investitcije i pravne poslove Sofija Radulović koja je ranije danas uhapšena zbog summnje da je zloupotrebila službeni položaj u vezi sa javnim nabavkama, rečeno u Tužilaštvu.

Nakon saslušanja ona je puštena da se brani sa slobode jer Tužilaštvo nije predložilo da joj se odredi pritvor, ali je predložilo sudu da joj odredi meru zabrane komuniciranja i sastajanja sa svedocima.

Radulović se tereti za krivično delo zloupotreba službenog položaja u vezi sa javnim nabavkama iz 2017. i 2021. godine.

Iz izvora bliskih Upravi carine, je rečeno da je Radulović razrešena u maju ove godine i da je ubrzo nakog toga i napustila Carinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter