Izvor:
25.03.2018 u 12:27
0

BRUTALNO PRETUČEN IMAM U NOVOM PAZARU: Prebačen u bolnicu, lekari mu se bore za život!

Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novopazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde mu se bore za život.

Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte bolnice gde mu se ukazuje pomoć.

– Dijagnostika je još uvek u toku i rano je izjašnjavati se o stepenu povreda. Njegovo stanje je trenutno stabilno i pratimo ga – kaže za Tanjug dežurni hirurg Kemal Brničanin.

Salhović se trenutno nalazi u šok sobi. Njega je, posle molitve napalo nekoliko muškaraca nedaleko od džamije i pretuklo koristeći palice, nakon čega su pobegli.

Rijaset Islamske zajednice osudio napad

Rijaset Islamske zajednice Srbije najoštrije je osudio fizički napad na svog imama Nezira Salihovića iz Novog Pazara.

– Molimo sve nadležne državne službe da hitno reaguju i preduzmu sve mere u cilju rasvetljavanja ovog mučkog napada na našeg imama i službenika", ističe se u saopštenju Rijaseta. Kako se navodi, Rijaset takođe osuđuje bilo kakvo javno i medijsko optuživanje bazirano na osnovu zlonamernih pretpostavki kojima se želi uneti smutnja među braćom i prijateljima u Islamu i našoj Zajednici.

– Zato još jednom potenciramo da nadležne službe hitno reaguju i javnost upoznaju sa stvarnim stanjem – poručio je Rijaset Islamske zajednice Srbije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter