Izvor: Kurir.rs/Informer.rs
26.11.2022 u 19:54
0

ĆERKA NE POSEĆUJE ZORANA MARJANOVIĆA U ZATVORU – DETE PATI: Njegov brat pisao molbu koja „ledi krv u žilama“!

Ćerka nije videla Zorana Marjanovića četiri meseca, otkako je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33).

Navodno, detetu nije dozvoljeno da poseti oca, a u Višem sudu u Beogradu tvrde da nisu dobili ćerkinu molbu da poseti Zorana, iako je taj zahtev podnet još 24. novembra.

MARJANOVIĆEVA PRVA SUPRUGA SANJA NE ŽELI NI DA ČUJE ZA NJEGA: Na pomen njegovog imena nastaje kolaps!

Zoran Marjanović i njegova ćerka su se, inače, poslednju put videli 22. jula ove godine, kada je on, posle izricanja presude, iz Višeg suda u Beogradu nakratko otišao kući da uzme stvari, nakon čega je odveden u pritvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zoranov brat Miloš Marjanović, koji je u međuvremenu postao staratelj bratanice, po savetu advokata je sačekao da tužilaštvo i odbrana dobiju pisani otpravak presude u vezi sa zločinom u Borči, i da tek onda napiše molbu sudu da dete poseti oca.

U molbi je Miloš, kao njen staratelj i zastupnik, napisao:

„Ovim putem vas molim kao staratelj maloletne devojčice da joj odobrite stalnu dozvolu za posetu njenom ocu Zoranu Marjanoviću. Imajte u vidu da ona svakodnevno izražava veliku želju da viđa i posećuje oca, kog nije videla više od četiri meseca, zbog čega posebno pati, te insistira da ga viđa“.

Međutim, Viši sud je već sutradan, 25. novembra, na svom sajtu, u odeljku gde se prati tok predmeta, saopštio da se molba Miloša i bratanice odbija, bez ikakvog objašnjenja.

U Višem sudu je nezvanično rečeno „da njima nikakva molba nije stigla, a i da jeste, o tome najpre treba da odluči Centar za socijalni rad“.

Zoran navodno nije napravio nijedan incident u zatvoru, te njegovo ponašanje ne može da bude kočnica da vidi ćerku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter