Izvor: Novosti
15.04.2022 u 08:08
0

Da je stigao kući 6 minuta ranije, BIO BI MRTAV! Novi detalji iz istrage o trostrukom ubistvu kod Čačka

Da se nekim slučajem Nikola Glišović (23) iz noćnog provoda vratio samo šest minuta ranije u porodičnu kuću u čačanskom naselju Kulinovci, susreo bi se oči u oči sa ubicom – njegovim rođenim bratom Ilijom (21).

Sigurnosne kamere sa obližnjeg domaćinstva snimile su da je Ilija, posle svirepog ubistva majke Slađane (49), oca Milana (57) i nepokretnog dede Sretena (87), iz kuće izašao u 1.11 posle ponoći, a da je Nikola kući došao u 1.17.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je zatekao zaključana vrata na kući i spuštene roletne, što mu je bilo sumnjivo. Kada je kroz mali otvor na prozoru video noge na podu u lokvi krvi, obio je vrata i ušao u kuću, gde je zatekao iskasapljena tela svojih najmilijih: majku u kupatilu, oca u drugoj i dedu u trećoj prostoriji. Ilija je sa mesta zločina pobegao, a policija ga je pronašla u jutarnjim satima, na ulici, oko 500 metara od kuće.

– Da je Nikola došao samo šest minuta ranije, brat bi verovatno i na njega nasrnuo nožem. Ne smem ni da pomislim šta je sve moglo da se dogodi – rekao je jedan od rođaka porodice Glišović.

Posebnu dozu jeze u ionako užasnu priču dodaje nezvanična informacija iz istrage da je Ilija Glišović nožem ubadao svoje najmilije i u trenutku dok su ovi bili već mrtvi.

JEZIV ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU! Snimak hapšenja u Čačku dečka koji je ubio roditelje i dedu! (VIDEO)

Potom je sav krvav izašao iz kuće i otišao u noć. Skrivao se u obližnjem naselju sve dok ga policija nije uhapsila u subotu ujutru.

Na dan sahrane roditelja i dede, Ilija je prebačen u psihijatrijsku bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, gde će tim neuropsihijatara obaviti veštačenje. To su zahtevali i tužilaštvo i njegov branilac, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

NADZOR NAD STRUČNIM RADOM CENTRA

Ministarstvo za brigu o porodici, po službenoj dužnosti je hitno pokrenulo postupak nadzora nad stručnim radom Centra za socijalni rad u Čačku u slučaju Ilije Glišovića.

Osim toga i u Policijskoj upravi u Čačku obavljena je unutrašnja kontrola koja je proveravala sve detalje o ovom slučaju, jer je Ilija i ranije prijavljivan za nasilje u porodici, a i lečio se od zavisnosti od droge. Zaštitnik građana je, takođe, zatražio uvid u svu dokumentaciju i postupanja Centra, policije, tužilaštva, čak i čačanske bolnice u vezi Ilije Glišovića.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter