Izvor: Kurir.rs
07.11.2023 u 14:46
0

DETALJI SAOBRAĆAJNE NEZGODE KOD RUME: Majka sa decom sletela sa puta, povređeni dečak nije bio vezan

Na putu Kraljevo - Guča u selu Živica došlo je do saobraćajne nezgode kada je žena M.S. (35) iz za sada neutvrđenih razloga upravljajući vozilom sletela sa kolovoza.

Sa njom u automobilu su bila i dva sina starosti pet i godinu dana.

– Petogodišnji dečak zadobio je teške telesne povrede opasne po život i hospitalizovan je u Opštoj bolnici u Čačku. Majci i mlađem sinu konstatovane su lakše telesne povrede. Deca su bila u sedištu za prevoz dece na zadnjem sedištu, ali teže povređeni dečak nije bio vezan sigurnosnim pojasom, prenose mediji.

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT DETETA: Mališan (5) iz Guče u teškom stanju

Vozilo kojim je upravljala M.S., koja je bila vezana sigurnosnim pojasom, sletelo je sa puta udarilo je u betonski propust koji se nalazio u neposrednoj blizini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter