Izvor: Kurir
06.11.2023 u 08:09
0

DETALJI STRAVIČNOG SUDARA NA VOŽDOVCU: Muškarac koji je vozio u kontra smeru teško povređen

Jedan od vozača je automobila je izgubio kontrolu i ušao u drugu traku u kontra smeru i iazazvao direktan sudar

U teškom direktnom sudaru dva automobila koji se sinoć dogodio u u Beogradu, kada je je jedan od njih iz, za sada, nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku, teško je povređen jedan muškarac.

PIT BULOVI NAPALI ŽENU I NJENE SINOVE: „Otkinuli su joj deo kože sa glave, završila u bolnici“

Nesreća se dogodila sinoć u 19 časova u Bulevaru Peke Dapčevića kod fabrike „Soko Štark“ na Voždovcu, doktor Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći.

Prema njegovim rečima, jedan od vozača je automobila je izgubio kontrolu i ušao u drugu traku u kontra smeru i iazazvao direktan sudar.

„Muškarac koji je vozio u pravom smeru zadobio veoma tešku povredu potkolenice, da ne kažem amputaciju, sa ogromnim krvarenjem, sa prelomom obe kosti“, rekao je doktor Stijačić.

Ekipa Hitne pomoći je povređenog prevezla u Urgentni centar, gde je tokom noći urađena operacija.

Doktor Stijačić kaže da pacijent nije životno ugrožen, ali da će pacijent kao posledicu imati neki stepen invaliditeta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter