Izvor: KURIR
29.10.2022 u 14:48
0

DETALJI UŽASA KOD GORNJEG MILANOVCA: Muškarac (71) osumnjičen da je više puta zlostavljao devojčicu (14), jer je često vozio od kuće do škole!

Muškarac star 71 godinu iz sela u okolini Gornjeg Milanovca uhapšen je pod sumnjom da je obljubio devojčicu starosti 14 godina.

Devojčica je seksualno zlostavljanje krila, ali je zahvaljujući roditeljima, prijavila slučaj.

UHAPŠEN UVAŽEN DOMAĆIN IZ GORNJEG MILANOVCA: Sumnja se da je obljubio devojčicu

– Sumnja se da je osumnjičeni dete zlostavljao više puta, odnosno u dužem vremenskom periodu, jer je često vozio od kuće do škole. Devojčica je inače zatvorena, tiha i stidljiva, pa je bilo vrlo teško sarađivati sa njom i dobiti potrebne informacije. Istraga za sada raspolaže jasnim dokazima da je reč o krivičnom delu obljuba deteta – kaže izvor iz istrage.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zlostavljač u selu važi za vrlo imućnog i uglednog domaćina, koji ima ženu i decu. U selu u kojem živi drži kafanu i prodavnicu. Bio je i gost u lokalnim medijima po uspešnim dostignućima u stočarstvu i poljoprivredi.

Po nalogu tužioca sedamdesetjednogodišnjem muškarcu je određen pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba nad nemoćnim licem iz člana 179 Krivičnog zakonika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter