Izvor: Alo.rs
28.08.2023 u 09:36
1

DEVOJČICA (11) KOJA JE POVREĐENA U NESREĆI KOD UŽICA TRANSPORTOVANA U BEOGRAD: „Stanje je ozbiljno“

Devojčica je operisana u bolnici u Užicu i "njeno stanje je ozbiljno", lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče popodne upućena za Beograd.

Devojča (11), koja je juče povređena u nesreći koja se dogodila u Užicu, transportovana je za Beograd, prenose mediji.

Devojčica je operisana u bolnici u Užicu i „njeno stanje je ozbiljno“, lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče popodne upućena za Beograd.

Juče, oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu.

MOJE DETE JE NASTRADALO, SA NJOM I MOJI RODITELJI“: Oglasila se majka devojčice koja je izgubila život kod Zlatibora

U bolnici je povredama podlegla devojčica (9).

U nesreći su učestvovali putnički automobil „ševrolet matiz“ beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42).

Prednja strana automobila je smrskana.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DEVOJČICA (11) KOJA JE POVREĐENA U NESREĆI KOD UŽICA TRANSPORTOVANA U BEOGRAD: „Stanje je ozbiljno“”

  1. U makar dva doma zdravlja na podrucju Beograda treba napraviti hitan prijem odeljak hirurgije i to otvoren 24 h. Nekada je tako nesto postojalo na Novom Beogradu ta prostorija je bila sa strane Doma zdravlja , zbog cega je to ukinuto .
    Isto tako pojedini specijalisti bi trebali imati odredjeni dan u nedelji u Domovima zdravlja , kao sto je urolog, hematolog, endokrinolog , obavezno hirurg na hitnom prijemu , narod bi se mnogo bolje osecao i bio bi sigurniji da ce dobiti adekvatnu zastitu cak i bolju nego u dezurnim velikim klinickim centrima gde su mozda prenatrpani .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter