Izvor: Telegraf
12.11.2023 u 18:48
0

DIVLJAO LAMBORGINIJEM, PA IZAZVAO NESREĆU: Sinoć pobegao s mesta nesreće, pa se ipak ujutru sam prijavio

"Lamborginijem" se zakucao u "pasata". Pobegao s lica mesta, ali ubrzo priveden

Srećom nije bilo povređenih.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača „lamborginija“ zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih.

On je vozeći „lamborgini“ udario u „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

Dvadesetdvogodišnjak se danas prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter