Izvor: telegraf.rs
22.11.2023 u 20:22
0

„DOŠLA JESEN, DOĆI ĆE I ZIMA, SAMO TI NE DOLAZIŠ“: Reči oca ubijene Ivane kidaju srce

Beživotno telo Ivane K. (26) je nađeno u stanu na Zvezdari 24. decembra prošle godine. Osumnjičeni za njeno ubistvo Jetmir Gočaj, od tada se nalazi u bekstvu.

Mnogo je detalja ubistva, ali ono što ostaje nerazjašnjeno jeste šta je bio motiv, kao i gde se Jetmir krije. Kako, zašto, zbog čega i na još mnoga pitanja, Ivanina porodica i dalje nema odgovore.

Njen otac, objavio je danas na Fejsbuku Ivaninu sliku i nekoliko rečenica, koje kidaju srce.

PLJAČKA ZLATARE U SUVOJ RECI: Maskirani lopovi u bekstvu ranili policajca

„Tuga i bol se ne mere vremenom, već prazninom koja je ostala u mom srcu. Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Postojiš u svakoj suzi koja kane, i danu koji svane. Došla je jesen, doći će i zima, samo ti ne dolaziš, a vreme kao tiha reka, u beskrajne daljine plovi. Nestaju obrisi slika, ostaju samo pusti nedosanjani snovi. Vole te mama Fiki i tata„, napisao je on.

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter