Izvor: TANJUG
19.10.2022 u 13:55
0

DUGAČAK SPISAK OPTUŽBI: Pripadnici grupe Belivuk-Miljković negiraju krivicu!

U Specijalnom sudu u Beogradu optuženi članove kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, iznose odbranu negirajući krivična dela za koja se terete.

Miloš Budimir je nakon Miljkovića prvi stao za govornicu i negirao navode optužnice, kojom se grupa tereti za najteža krivična dela među kojima je i sedam ubistava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Isto su uradili i Marko Budimir, Nebojša Janković, Vlade Draganić, Dejan Tešić i Nemanja Ðurić koji su rekli da će odbranu izneti u toku postupka, nakon izjava svedoka okrivljenih Bojana Hrvatina, Nikole Spasojevića i Srđana Lalića.

Nemanja Lakićević je negirao da je ubijenog Zdravka Radojevića namamio u kuću u Ritopeku gde je on posle ubijen, tvrdeći da ne poznaje pripadnike grupe Belivuka i Miljkovića.

ZA MENE „SKAJ“ NE POSTOJI! Miljković za govornicom negirao optužbe

Naime, Lakićević je rekao da mu je Radojević najbolji drug već 20 godina i da mu je rekao tada da ima problema sa kockom, zbog čega je postao nervozan i počeo da pije lekove.

Prema njegovim rečima, Radojević je pominjao neke Crnogorce i rekao da će mu oni pomoći da reši probleme u koje je upao zbog kocke.

Radojević mu je rekao da će da „zapali“ u Crnu Goru, zbog čega mu je tražio automobil i ostavio mobilni telefon sa kriptovanom aplikacijom „Skaj“ kako bi mogli da budu u kontaktu.

Negirajući da je Radojevića namamio u kuću u Ritopeku, Lakićević je istakao da je sve uradio kako bi pomogao Radojeviću i njegovoj porodici.

On je napomenuo da od optuženih poznaje samo Miloša Budimira, koji je bio Radojevićev kum i kojeg je sretao na dečijim rođendanima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter