Izvor:
26.04.2017 u 20:34
0

Eksplozija u Herceg Novom: POLICIJA MISLI DA JE UBISTVO NARUČENO IZ BEOGRADA!

Duško N. Roganović ostao je bez obe noge, nakon što je oko 14.40 sati juče u Herceg Novom eksplodirao "golf" kojim je upravljao. Do detonacije je došlo na Jadranskoj magistrali u blizini glavne autobuske stanice u tom gradu, dok se vozilo kretalo od Meljina ka Igalu. Bomba u Roganovićevom automobilu najverovatnije je aktivirana daljinskim upravljačem.

Zbog veza sa ovom kriminalnom grupom, policija ispituje da li se upravo u redovima "škaljaraca" krije potencijalni napadač. Isto tako ne isključuje se ni mogućnost da je nalogodavac Roganovićeve likvidacije iz Beograda, a motiv osveta za ubistvo Vesnića.

Mogućnost da je ekslpozija "stigla iz Beograda" ne isključuje ni crnogorska policija, saznaje nezvanično Blic.

Izvor: Blic
Foto: vijesti/slavica kosić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter