Izvor:
23.12.2019 u 13:50
0

EKSPLOZIJA U ZVORNIKU: Jedna osoba poginula, sedam povređeno! (VIDEO)

Na benzinskoj pumpi u mestu Donji Šepak kod Zvornika došlo je do eskplozije, a prema nezvaničnim informacijama ima i povređenih osoba.

Jedna osoba je poginula, a osam je povređeno u eksploziji koja se dogodila danas na benzinskoj pumpi u Šepku, kod Zvornika, udaljenom 27 kilometara od Loznice, saopštila je PU Zvornik.

Sedam povređenih lica odvezeno je u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici, saopštila je zvornička policija.

Kako se navodi, od sedam povređenih osoba koji se nalaze u zvorničkoj bolnici, petoro ima lakše povrede.

Ekspozija se dogodila oko 10.40 kada je auttomobil udario u istrument tablu za istakanje goriva, a objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo.

Pumpa se nalazi u blizini graničnog prelaza Šepak, između Srbije i BiH, na licu mesta su brojne ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasaca, a zbog incisdenta je privremeno obustavljen saobraćaj u oba smera.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter