Izvor: Kurir.rs
23.10.2023 u 07:19
0

FILMSKA SCENA NA AUTOKOMANDI, SPECIJALCI POLICIJE NA TERENU: Nakon pregovaračke krize lekar predao oružje (FOTO)

Kod Autokomande večeras je oko 20 časova stigao veliki broj policijskih patrola, među njima i specijalci Interventne. Policija je pozvao čovek koji se predstavio kao doktor i zapretio da će se ubiti.

JUTARNJE GUŽVE U BEOGRADU: Autokomanda potpuno blokirana!

Posle drame i pregovora koji su trajali oko sat vremena, lekar koji je na Autokomandi pretio samoubistvom predao je oružje. On je posle ukazane lekarske pomoći prevezen na VMA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Posle poziva, policija je veoma brzo na lice mesta uputila jake snage policije, a kako je Kurir saznao čovek je bio naoružan pištoljem. Na licu mesta već je bila upućena pregovaračka jedinica MUP.

Prema snimcima sa terena vidi se da je putpuno bio zatvoren Bulevar oslobođenja u smeru ka Trošarini. Na licu mesta je bilo čak desetak patrola policije.

Muškarac koji preti da će se ubiti nalazio se kod Bulevara oslobođenja u smeru ka ulici Ulici Ljutice Bogdana.

Lekar koji je pretio bio je naoružan, a u međuvremenu su mu stigla dva brata koja su obukla pancire i bili sa pregovaračima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter