Izvor:
19.08.2017 u 02:31
0

HAOS U JAGODINI: Uleteo u banku i držao na nišanu zaposlene!

JAGODINA – Policija je uhapsila S. F. (36) nakon što je juče oko devet sati upao u Halk banku u Ulici braće Dirak u Jagodini i pokušao da je opljačka.

Razbojnika je uspeo da savlada jedan klijent koji se zatekao u banci, koji je navodno bivši policajac, a sada se bavi privatnim biznisom.

Očevici su opisali dramu koja se juče odigrala u banci.

– U banci je bilo desetak ljudi, što klijenata, što zaposlenih, kada je taj maskirani čovek uleteo unutra. U jednoj ruci je držao pištolj, a u drugoj torbu.

Naredio je svima da legnu na pod, što smo mi i učinili da ne bi počeo da puca, jer nas je sve vreme držao na nišanu. Tada je bacio torbu ka jednom zaposlenom i naredio mu da u nju stavi sav novac – prepričao je jedan očevidac i dodao da je tada iz kancelarije izašao direktor filijale i da je lopov uperio pištolj u njega.

– Momenat kada se razbojnik okrenuo ka direktoru iskoristio je jedan klijent, koji je odmah skočio na razbojnika i savladao ga džudo zahvatom s leđa.

Oteo je pištolj i prikovao lopova za pod do dolaska policije – rekao je svedok dešavanja. Policija je utvrdila da je pištolj bio plastični.

izvor/kurir.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter