Izvor: Alo.rs
20.09.2023 u 16:44
0

HITNO JE HOSPITALIZOVANO: Poznato stanje deteta (2) koje su policajci zatekli u automobilu bez svesti

Saobraćajna patrola je "mercedes" uočila na raskrsnici ulica Radnih akcija i Lole Ribara, i odatle je dopratila do Klinike u Tiršovoj.

„Mercedes“ koji su danas zaustavili saobraćajci na motoru, u kojem je bilo dete bez znakova života sada je u stabilnom je stanju, prenose mediji.

Dete (2) koje je danas dopratila policija do Univeriztetske dečije klinile u Tiršovoj je nakon svega u stabilnom stanju. Ono je primljeno na odeljenje neurologije i nastavljaju se dalja ispitivanja, potvrđeno je za medije.

HOROR SCENA U ŽELEZNIKU: Saobraćajci zaustavili vozilo, pa u njemu zatekli NEUHRANJENO DETE U LOŠEM STANJU

Saobraćajci na motoru zaustavili su danas u beogradskoj opštini Čukarica automobil marke „mercedes“ zbog brze vožnje, i u njemu uočili dete od dve godine koje nije davalo znakove života.

Saobraćajna patrola je „mercedes“ uočila na raskrsnici ulica Radnih akcija i Lole Ribara, i odatle je dopratila do Klinike u Tiršovoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter