Izvor: BLIC.RS
10.08.2023 u 18:18
1

HITNO OPERISAN: Mladić povređen u tuči u Novom Sadu u TEŠKOM stanju!

U sukobu više lica koji se dogodio sinoć u Petrovaradinu, Srđan Š. (26) i Miroslav M. (24) ranjeni su nožem, a kako potvrđuju iz Kliničkog centra Vojvodine, Srđan Š. je nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

Mladić Srđan Š. je primljen u teškom stanju sa ubodnim ranama u više organskih sistema.

– U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, dana 09.08.2023. primljeni su: S. Š. 1997. u teškom opštem stanju sa teškim telesnim povredama po tipu ubodne rane više organskih sistema. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja pacijent je primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV gde se sprovodi dalji monitoring i intenzivno lečenje – kažu iz KCV.

Kako dodaju, drugi mladić Miroslav M. je takođe imao teške telesne povrede koje je zadobio u predelu ekstremiteta i on se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

SUKOB NAVIJAČA? Pucnjava u Novom Sadu, povređene dve osobe! (VIDEO)

– Drugi pacijent M. M. (1999.) sa teškim telesnim povredama, po tipu ubodne rane, ekstremiteta. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike i urgentnog hirurškog zbrinjavanja, u stabilnom opštem stanju je primljen na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju UKCV na dalje lečenje – potvrđeno je iz KCV.

Podsetimo, sinoć oko 23.15 časova na Petrovaradinu, ugao Preradovićeve i Podunavskog odreda, došlo je do tuče više osoba. Srđan Š. i Miroslav M. zadobili su više ubodnih rana od noža, a došlo je i do pucnjave i ispaljena su dva metka iz vatrenog oružja, ali za sada nije poznato da li je pucnjava povezana sa ovim sukobom.

Kako mediji nezvanično saznaju, Srđan i Miroslav su nađeni na različitim lokacijama, a upućena su i dva poziva policiji, jedan oko 23 časa a drugi oko 23.30.

Srđan je pronađen u Ulici Preradovićeva bb, kod mostića, a Miroslav u Ulici Podunavskog odreda.

Obojica imaju krivične prijave od ranije za različita dela, ali za sada nije potvrđeno da se radi o navijačima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HITNO OPERISAN: Mladić povređen u tuči u Novom Sadu u TEŠKOM stanju!”

  1. Sad će eu i Vučić.Dokle da nam oduzmu noževa viljuške i šrafcigere, moraćemo da se ubijamo ciglama i čekićima. Toliko o povećanju bezbednosti i smanjenju nasilja. Gluposti su nam jako prijemčive a to eu i SAD prepoznaju i koriste.Koliko je oružja sakupljeno uBujanovcu Preševu, ……?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter