Izvor:
13.04.2017 u 07:42
0

HOROR U NIŠKOM ZATVORU: Osuđenik se obesio pertlom, motiv samoubistva nije poznat!

N. C. (36) iz Kuršumlije, koji je u niškom Kazneno-popravnom zavodu izdržavao devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađa i provala, obesio se u juče u svojoj ćeliji pertlom. Kako prenosi Telegraf, tragedija se dogodila oko 9.30 sati u kupatilu.

On je zatečen obešen pertlom o kanalizacionu cev. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt – kažu sagovornici iz istrage.

Neposredno pre smrti N. C. je desetak puta zvao svoju porodicu ali mu se niko nije javljao na telefon.

Motiv suicida nije poznat, ali je taj osuđenik i ranije pokazivao autodstruktivne namere, gutajući različite predmete – kažu izvori.

N. C. je u KPZ Niš stigao pre tri godine, a u zatvoru je trebao da ostane do 2023. Međutim, protiv njega su bili u toku i drugi sudski postupci zbog sličnih krivičnih dela.

Ovo je drugo samoubistvo u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu. Podsetimo, 1. aprila obesio se i Kenan H. iz Novog Pazara koji je izdržavao kaznu zatvora zbog trgovine narkoticima. On se obesio duskericom.

Izvor: Telegraf
Foto: eBranicevo.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter