Izvor:
29.10.2016 u 20:53
0

Horor u Novom Sadu: Pomahnitali maloletnik pokušao dvojicu da ubije, jednog teško ranio!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Novosađanina, neposredno pošto je, kako se sumnja, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da se pomenuti sedmnaestogodišnjak tereti da je noćas oko dva sata iza ponoći, zajedno sa vršnjakom iz Novog Sada, fizički napao dvojicu dvadesetčetvorogodišnjaka iz Čelareva, a jednom od njih nožem naneo teške telesne povrede.

– Efikasnom intervencijom policije, maloletnici su odmah pronađeni, a povređeni mladić zbrinut je u Kliničkom centru Vojvodine – navodi se u saopštenju i dodaje da je maloletnik osumnjičen za ubistvo u pokušaju, doveden na saslušanje nadležnom sudiji koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Protiv drugog maloletnika biće podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter